Terugblik Midsummer Event NBE 2018

Het is voor de 333 aanwezigen en voor de co-creatiegroep i. s. m. Martijn van Staveren, in Breepark een bijzonder indrukwekkende, inspirerende en voedende dag geworden, getuige alle reacties!
Er is veel aangereikt aan praktisch toepasbare “tools”, energie en collectief nieuw bewustzijn. Met geen pen te beschrijven, de reacties lezende en horende, en dat hoeft ook niet in de vorm. Hieronder een paar kernzinnen, waarin ook anderen misschien iets herkennen. De energie doet “het werk” en vraagt om een follow up, waar de volgende dag alweer de eerste stappen voor zijn gezet in het Markdal. x Als co-creatiegroep kijken we “verwonderd” terug op het hele traject, de dag zelf en alles wat zich al laat zien aan individuele creaties. Naast de beweging in het collectieve Veld dat we aan het eind van de dag in de energie zetten, t. w. de isolatie en meningen rondom Rusland in Europa. Dit blijkt op wereldnivo nu wel opeens in beweging te komen. Out of the blue een ontmoeting tussen Trump en Poetin op 16 juli…. Te “beperkt” gecreeerd dus ??! De dag ervoor hebben we in een kleine groep met de scheppingsprincipes, zoals die nu voor het eerst zo aanreikt, “beweging” gebracht in het Veld van scheiding van kinderen bij vluchtelingen. 2 uur erna vaardigde Trump een decreet uit om dit te veranderen. Te groot om waar te zijn..??
Ook het onmogelijke voor mogelijk waarnemen! HET iS ER Al, alles komt aan het licht en kan opgelost worden in het NU door de quantum holografische werking. Daarom is er ook zoveel in gaande in en om ons heen op allerlei gebied. NEUTRALITEIT in ALLES, onze grootste uitdaging op dit moment, waardoor emoties aangeraakt worden om “opgeschoond” te worden. Hierdoor voelen we steeds meer onze ESSENTIE en dat wijzelf SCHEPPERS zijn, die deze kracht belangeloos kunnen activeren! “Jezelf “ROOD” aanzetten” i. p. v. je macht uit handen geven door een vakje rood in te kleuren bij de verkiezingen”. Een statement die als metafoor bleef hangen bij velen.

Dank voor alle input en positieve feedback! Ook voor de als “flonkerend” ervaren muziek van Paulien Ongeringen/ Eef Kuintjes, de prachtige natuurfotografie van Yvette van den Berg, alle technische ondersteuning van Jeroen HSR, de kunstexpositie en alle ont-moetingen. En een groot DANKJEWEL voor iedereen die er bij was, in welke hoedanigheid ook, en alle anderen die bewust of onbewust op dit Creatie-Veld afstemden en ook energie toevoegden. Er zijn nog enkele sfeerberlden verdwaald in multi-medialand. Die komen nog just time? To remember, WIJ ZIJN HIER!