Uitwisseling met Peter Toonen over de Maya’s en deze tijd

Interactieve uitwisseling over de tijdsgeest, in perspectief gezet door Peter Toonen met zijn zeer uitgebreide en onderbouwde kennis over de Maya en de “zondeval”

Maya kalenders na 2012: Transformatie van bewustzijn
In 1999 verscheen de film The Matrix; voor vele miljoenen mensen de eerste keer dat ze kennis maakten met het besef dat we al lange tijd en steeds meer leven in een kunstmatige wereld, gecontroleerd door een soort onzichtbare robots.

Enkele jaren daarvóór was het eerste boek van Peter Toonen verschenen: ‘Wat wisten de Maya’s?’
Het eerste boek in de Nederlandse taal over de betekenis en werking van de Maya kalenders. Deze lezing gaat over de overeenkomst tussen deze twee gebeurtenissen en vooral ook hun betekenis voor het huidige tijdsgewricht.

Voor de oude Maya’s uit Midden Amerika waren wetenschap, kunst en spiritualiteit één. Hoe kwamen ze aan de kennis over hun kalenders, waarvan sommigen cycli miljarden jaren bestrijken? Hoe werken hun kalenders? De Maya’s waren bezig met het meten van synchroniciteit (het samenvallen tijdcycli) en wisten de huidige tijd te ‘voorspellen’. Hoe doe je dat? Vanaf ongeveer 1999 functioneert het hart van onze melkweg – dat de Maya’s Hunab K’u noemen – als een soort super deeltjesversneller die hoog geladen gammastraling op ons afvuurt. Daar reageert onze zon op, en daarmee het leven in ons zonnestelsel en dus ook op Aarde. Dit leidt niet slechts tot extreme weersveranderingen op alle (!) planeten, het betekent vooral updates voor alle DNA in het gehele zonnestelsel, het computerprogramma van alle levensvormen in de kosmos.

We krijgen nieuwe scheppingscodes en die vinden we onder meer terug in de Maya kalenders. Hoe werkt dat?
Nieuwe feiten en praktische tips voor het leven voorbij 2012, een mogelijk leven voorbij de Matrix.

Zondag 1 december 2019 14.00u-17.00u
Kosten 22 euro (incl koffie/thee), bij minder draagkracht dit graag communiceren bij de reservering.
Locatie: Copacabana, salon der levenskunsten, Breda
Opgave, ivm beperkt aantal plaatsen: info@nieuwbewustzijnevent.nl