Programma 2020 “Unplugged” at the end. Top!

Ceres Nieuw Bewustzijn – Summerschool Breda De energie in deze oververhitte tijd is zo intens, dat de weg naar binnen nog sterker de enige, bereikbare lijkt. Dat is ook net de bedoeling van deze episode op het wereldtoneel! Het is een oproep om te kiezen voor een andere tijdlijn, met grenzeloze mogelijkheden, door massaal uit deze werkelijkheid te stappen. Die tijd is NU! 

In die zin is Covid -19 hoe dan ook helpend in het kosmische plan, om unplugged (uit oorzaak en gevolg) te blijven. Niet bij “verhalen” aanhaken, wel waarnemen en onze hoogste frequentie leven, geven en bewaken vanuit eigen wezenskracht in diepe verbinding met elkaar.Meer dan ooit wordt er een appel gedaan op ons oorspronkelijke onderscheidend vermogen en door verruimd bewustzijn terug te keren naar onze scheppende kracht. Wie niet kiest in bewustzijn, volgt een vooruit gestippeld script .Echter, door ons te openen en onze eigen kracht toe te passen kunnen er veranderingen/koerswijzigingen ontstaan vanuit het kwantumveld. 

Ter illustratie een bijzondere presenatie via you tube van Dino (mede-drager in de landelijke task force groepen rondom verruimd bewustzijn en onze scheppingskracht)https://www.youtube.com/watch?v=JaTKO5kJGFM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3gI8rXCvceLy-9Pj6wbcSPVztVFqOLKJIplIQmtXO2YRYMdbqf-muMepU

Summerschool 2020 at the end, brengt alsnog (vrij toegankelijke) natuur en (koor)muziek in beeld, als mede-drager, omdat deze door de hitte vervallen zijn. De Shungitlezing is verplaatst, tw zo 13 sept. (zie https://www.daniellevandergouw.com/bookings-checkout/larisa-jevsjoekova-)

Onze koers is en blijft, dwars door de verhitting en verwarring heen: verbeelding- verwondering -vervulling-verdieping-verbinding, op de weg naar verruimd bewustzijn op alle lagen. Het platform heeft veel teweeg gebracht in de energie, waardoor we met dit format, pop-up, verder gaan! 

Welkom op de nieuwe tijdlijn die we samen openen in de Summerschool at the end.

Grieta Hellinga (Ceres Nieuw Bewustzijn Event)
Danielle van der Gouw (Helder-Zijn) 

 PROGRAMMA AUGUSTUS & SEPTEMBER 

MUZIEK Conchita Barb en Pedro Songs van Mercedes Sosa “cruz del sur”
25 augustus | Copacabana Breda | 19:30 uur | 22,-

LEZING Erik Tanghe ‘Van ziekte naar kwantumfysica’ 
27 aug. | Locatie volgt | 19.30 uur | 22 euro

LIVESTREAM Erik Tanghe ‘Van ziekte naar kwantumfysica’ 
27 aug. | Thuis | 19.30 uur | 14 euro

OPTREDEN Singing Circle Koorgroep ‘Meerstemmige liederen uit diverse culturen waar je blij van wordt en die je in het hart raken’
6 sept. | Tilburgseweg 224, Breda | 12.45 uur | gratis

WORKSHOP  Tijn en Binkie Touber ‘Time Bender Experience’
8 sept. | De Leeuwerik, Galder | 19.30 uur | 33 euro

WORKSHOP Larisa Jevsjoekova ‘Het kwantumbewustzijn van Shungit’
13 sept.| Copacabana Breda | 13.30 uur | 22 euro

Meer informatie of aanmelden via www.helder-zijn.nl